Parkleken Stora Blecktornsparken
Meny

IMG_3373.jpg

Tulle.jpg

Välkomna till Stora Blecktornsparken

En oas på Södermalm

Stora Blecktornsparken är en parklek som ligger i naturskön miljö mellan Hammarby IP och Norra Hammarbyhamnen. Parkleken är en öppen fritidsverksamhet som bedrivs framförallt utomhus med erfaren och utbildad personal.

Utomhus erbjuder vi cyklar, basketplan, bandyplan, fotbollar, pingisbord, studsmattor, klätterställningar, sandlådor, linbana, gungor och rutschkanor. Vi har en av stans största rutschkana och bästa pulkabacke. På vintern när det är snö lånar vi även ut åkmadrasser och stjärtlappar. Inomhus erbjuder vi toaletter, skötrum, kök, lekrum och även ett klubbrum för äldre barn.

Parkleken har djurhållning med grisar, kaniner, marsvin, får och getter. Djuren är ute varje dag kl. 09:00-17:00 året runt! På tisdagar kl. 14:00-16:00 är ni välkomna att träffa djuren i hagarna.

Parkleken har ett veckoprogram som erbjuder olika aktiviteter så som korvgrillning, våfflor, måleriverkstad och kaninhoppning. Vi anordnar även nationaldagsfirande, midsommarfirande, dagkollo, julfirande och djurkurser.

I parkleken finns ett minicafé där vi säljer kaffe, te, dricka, bakverk, frukt och glass.

Stora Blecktornsparken har även en öppen förskola för vuxna med barn som är 0-5 år.

I Bleckan arbetar Madde, Emelie, Elin, Sebbe, Nadja och Karin.

Hjärtligt välkomna till oss!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in