Skånegläntan
Meny

skaneglantans-oppnaforskola2-moregatan11.jpg

Skaneglantan1.jpg

Välkomna till Skånegläntan

Mittpunkten på Södermalm

Skånegläntan är en parklek som ligger i natursköna Rosenlundsparken. Parkleken är en öppen fritidsverksamhet som erbjuder en trivsam utemiljö med ett fint grönområde och en trevlig inomhuslokal.

Vår lekutrustning består bland annat av klätterställningar, sandlådor, gungor, rutschkanor, pingisbord, fotbollsplan och basketplan. På vintern finns en skridskobana med spolad naturis om vädret tillåter. På sommaren finns den roliga vattenleken att plaska i. När parkleken är öppen erbjuder vi cyklar, bollar, pingisracket, bandyklubbor, hopprep, styltor m.m. Inomhus finns det ett lekrum med biljardbord, kök, toaletter och skötrum.

Parkleken har ett veckoprogram som erbjuder olika aktiviteter så som korvgrillning, våfflor och skapande verksamhet. Vi anordnar även bland annat temadagar, midsommarfirande, dagkollo och julgransplundring.

Vi har även ett minicafé där vi säljer kaffe, te, Smakis, bakverk, glass m.m.

På eftermiddagarna har vi en öppen fritidsverksamhet för 10-12 åringar fram tills vi stänger. Där erbjuder vi biljard, pingis, pyssel, sällskapspel, bakning, playstation och läxhjälp m.m. Mellanmål finns då att köpa för 5:- kl. 14:30-16:30.

Skånegläntan har även en öppen förskola för vuxna med barn som är 0-5 år.

I Skånegläntan arbetar Peter, Robban, Charlotta & Jesse.

Hjärtligt välkomna till oss!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in