Högalid
Meny

Hogan10.jpg

Hogan1.jpg

Hogan2.jpg

Högalids Parklek

- en mysig plats

Parkleken ligger i vackra Högalidsparken nedanför Högalidskyrkan och precis bakom Hornstullsgallerian.

Parkleken är en öppen fritidsverksamhet som bedrivs framförallt utomhus och erbjuder aktiviteter för barn och unga, allt utifrån deras intressen med erfaren och utbildad personal.

I parkleken finns det fullt med olika sorters material som uppmuntrar till sport, lek, spel och kreativitet i en trevlig miljö som är anpassad för barn och unga i olika åldrar.

Inomhus finns det möjlighet att leka, spela spel och pyssla. Det finns två toaletter, varav en med skötbord. Det finns även ett kök med mikro och barnstolar att låna.

Parklekens utomhusmiljö är en blandning av natur, berg och asfalt som är inhägnat av ett staket. Särskild barnhage finns också. Det finns möjlighet att låna bland annat cyklar, bollar och sandleksaker. Eller varför inte låna en pulka, madrass eller stjärtlapp, när det är snö och åka i vår fina naturbacke. Under sommarmånaderna är plaskdammen fylld med vatten och bjuder in till otroligt mycket plask och vattenlek för de yngre barnen.

Vi har ett veckoprogram med aktiviteter som korvgrillning, våffelcafé, cirkuslek, småsnickerier, filmprat och skapande verksamhet.

Vi har dagligen ett minicafé där vi säljer kaffe, te, Smakis, frukt, glass, bullar och kakor.

På förmiddagarna är vuxna med små barn välkomna in i lokalen för att leka, spela något eller låna köket. På eftermiddagarna har vi en öppen fritidsverksamhet för mellanstadiebarn fram tills vi stänger. Vi erbjuder pingis, pyssel, tv-spel, sällskapspel, bakning, läxhjälp, aktuella förmånliga kulturtips, m.m.

I Högan arbetar Vickan, Robban & Jane.

Mycket välkomna till oss!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in