Högalid
Meny

Hogan1.jpg

Hogan2.jpg

Högalids Parklek

Dit alla är välkomna

Parkleken ligger i vackra Högalidsparken som ligger vid Högalidskyrkan på Hornstulls höjder.

Parkleken är en öppen verksamhet som erbjuder massor med roliga aktiviteter för barn och unga utifrån era intressen.

I parkleken finns det fullt med olika sorters material som uppmuntrar till sport, lek, spel och kreativitet i en trevlig miljö som är anpassad för barn och unga i alla åldrar.

Inomhus finns det möjlighet att leka, spela spel och pyssla. Det finns även toalett med skötbord och kök med barnstolar att låna.

Parklekens utomhusmiljö är en blandning av natur, berg och asfalt som är omhägnat av ett staket. Där finns det möjlighet att låna bland annat cyklar, bollar och sandleksaker. Eller varför inte låna en pulka när det är snö och åka i våran roliga backe. Under sommarmånaderna är plaskdammen fylld med vatten och bjuder in till plask och lek för de yngre barnen.

Vi har alltid ett veckoprogram med olika aktiviteter så som korvgrillning, våffelgräddning, småsnickerier och skapande verksamhet.

Vi har även ett minicafé där vi säljer kaffe, té, Smakis, bakverk, frukt m.m.

På förmiddagarna är vuxna med små barn välkomna in i lokalen för att leka, pyssla eller låna köket. På eftermiddagarna har vi en öppen fritidsverksamhet för mellanstadiebarn fram tills vi stänger. Där erbjuder vi läxhjälp, biljard, pingis, pyssel, sällskapspel, bakning m.m.

I Högan arbetar Vickan, Robban, Jane, Madde & Daniel.

Hjärtligt välkomna till oss!

Logga in Hemsida från Lawebb Logga in